Κρουαζιερες

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ( ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ –ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ) ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

Ημερήσια κρουαζιέρα από το λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας προς την παραλία Ναυάγιο στην περιοχή Επανομή απέναντι από το όρος Όλυμπος ή σε γειτονικές παράλιες με το πανέμορφο ιστιοπλοϊκό σκάφος BLUE FOAM.

 • Ιδιωτική Κρουαζιέρα. Πλήρης ναύλωση όλου του σκάφους με γεύμα (από 1 ως 8 άτομα).

Ξεκινάμε από το λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας. Πηγαίνουμε σε μια εξωτική παραλία όπου μπορούν να κολυμπήσουν και να εξερευνήσουν το γνωστό ναυάγιο που βρίσκεται στο βυθό της περιοχής. Θα μαγευτούν από το θέαμα ενός ακρωτηρίου με τη μορφή μιας αμμώδους γλώσσας που μπαίνει στη θάλασσα. Για τους πιο τολμηρούς έχουμε να τους προτείνουμε δραστηριότητες που θα τους εξιτάρουν! Το μεσημέρι πριν η πείνα μας κυριεύσει, θα γευτούν ένα υπέροχο μεσημεριανό με άρωμα της Βόρειας Ελλάδας, το οποίο θα ετοιμάσει ο Καπετάνιος, συνοδευόμενο από τοπικό κρασί, ακούγοντας ελληνική μουσική! Το γεύμα παρασκευάζεται πάνω στο σκάφος με φρέσκα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα και περιλαμβάνει: μερίδα σουβλάκι-πίτα-ψητά λαχανικά, χωριάτικη σαλάτα, φρουτοσαλάτα, κρασί, επιδόρπιο, νερό. Υπάρχει η δυνατότητα να παρασχεθεί διαφορετικό γεύμα με έξτρα χρέωση και κατόπιν συνεννόησης.

Αναχώρηση από το λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας στις 11:00 και επιστροφή στις 17:00

Organization: Μεμονωμένα άτομα από πρακτορεία ή ξενοδοχεία μέχρι να συμπληρωθεί ο μαγικός αριθμός 8. Μας ενημερώνετε από τις προηγούμενες ημέρες για τον αριθμό των πελατών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και εμείς σας δίνουμε τις διαθέσιμες ημερομηνίες και την πληρότητα. Ξεκινάμε από το λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας. Πηγαίνουμε σε μια εξωτική παραλία όπου μπορούν να κολυμπήσουν και να εξερευνήσουν το γνωστό ναυάγιο που βρίσκεται στο βυθό της περιοχής. Θα μαγευτούν από το θέαμα ενός ακρωτηρίου με τη μορφή μιας αμμώδους γλώσσας που μπαίνει στη θάλασσα. Για τους πιο τολμηρούς έχουμε να τους προτείνουμε δραστηριότητες που θα τους εξιτάρουν! Το μεσημέρι πριν η πείνα μας κυριεύσει, θα γευτούν ένα υπέροχο μεσημεριανό με άρωμα της Βόρειας Ελλάδας, το οποίο θα ετοιμάσει ο Καπετάνιος, συνοδευόμενο από τοπικό κρασί, ακούγοντας ελληνική μουσική! Το γεύμα παρασκευάζεται πάνω στο σκάφος με φρέσκα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα και περιλαμβάνει: μερίδα σουβλάκι-πίτα-ψητά λαχανικά, χωριάτικη σαλάτα, φρουτοσαλάτα, κρασί, επιδόρπιο, νερό. Υπάρχει η δυνατότητα να παρασχεθεί διαφορετικό γεύμα με έξτρα χρέωση και κατόπιν συνεννόησης.

Αναχώρηση από το λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας στις 11:00 και επιστροφή στις 17:00

Sunset Cruise.

Τρίωρη κρουαζιέρα με αναχώρηση από το λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας στις 18:00 και άφιξη σε αυτό στις 21:00. Απομακρυνόμαστε από το λιμάνι και σε απόσταση περίπου 3 ναυτικών μιλίων σταματάμε το σκάφος έτσι ώστε να βλέπουμε τον ήλιο να δύει, καθώς οι ακτίνες του λαμπυρίζουν στη θάλασσα. Μια φρουτοσαλάτα και ένα μπουκάλι κρασί προσφέρονται κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

Είναι μια συναρπαστική, ρομαντική κρουαζιέρα έκπληξη, ιδανική για επετείους, γάμους, πάρτι ή ακόμα και νυχτερινό μπάνιο σε κάποια παραλία.

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

1. ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (ΣΚΙΩΝΗ)|
2. ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΑΛΙΟΥΡΙ)
3. ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
4. ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ –ΣΠΟΡΑΔΕΣ-

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ( ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γνωρίζουμε τη Θεσσαλονίκη από τη Θάλασσα

Τετράωρη κρουαζιέρα περιήγησης στον κόλπο της Θεσσαλονίκης με αναχώρηση από τη μαρίνα Θεσσαλονίκης και άφιξη σε αυτή.  Ελάτε μαζί μας για μια ιδιωτική, αξέχαστη που σου κόβει την ανάσα εμπειρία, στον κόλπο της Θεσσαλονίκης. Απολαύστε μια τετράωρη κρουαζιέρα με το άνετο, ασφαλές και πολυτελές σκάφος μας HUNTER 460 – BLUE FOAM. Αφεθείτε στα χέρια του τοπικού και έμπειρου  πληρώματός μας για να σας ξεναγήσουν και να σας δείξουν τα αξιοθέατα και μνημεία της πόλης από την θάλασσα, μακριά από την φασαρία της πόλης. Θα περιηγηθούμε ξεκινώντας από την Μαρίνα Θεσσαλονίκης και θα δούμε το Μέγαρο Μουσικής, τον Πύργο του Ο.Τ.Ε. , τον Λευκό Πύργο, την πλατεία Αριστοτέλους, το Επταπύργιο, το παλιό λιμάνι, και πολλά άλλα σημαντικά αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, την πόλη μας!  Οι φυσικές εικόνες, οι ρυθμοί της φύσης και η διαδρομή με το ιστιοπλοϊκό θα σας μαγνητίσουν και θα σας δημιουργήσουν ένα πρωτόγνωρο αίσθημα ελευθερίας, χαλάρωσης και γαλήνης.Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα προσφερθούν φρούτα εποχής και ένα μπουκάλι τοπικό κρασί για να μην λείπει τίποτα από το όνειρο.

Κρουαζιέρα Ηλιοβασίλεμα

Τετράωρη κρουαζιέρα για ηλιοβασίλεμα με αναχώρηση από τη μαρίνα Θεσσαλονίκης και άφιξη σε αυτή. Ελάτε μαζί μας για μια ιδιωτική, αξέχαστη που σου κόβει την ανάσα εμπειρία, στον κόλπο της Θεσσαλονίκης. Απολαύστε μια τετράωρη κρουαζιέρα με το άνετο, ασφαλές και πολυτελές σκάφος μας HUNTER 460 – BLUE FOAM.  Αφεθείτε στα χέρια του τοπικού και έμπειρου πληρώματός μας για να σας ξεναγήσουν και να σας δείξουν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Θεσσαλονίκης από την θάλασσα, μακριά από την φασαρία της πόλης. Απομακρυνόμαστε από τη μαρίνα και σε απόσταση περίπου 3 ναυτικών μιλίων σταματάμε το σκάφος έτσι ώστε να βλέπουμε τον ήλιο να δύει, καθώς οι ακτίνες του λαμπυρίζουν στη θάλασσα. Τα χρώματα του ουρανού και της θάλασσας, ο αέρας της Θεσσαλονίκης και η διαδρομή με το ιστιοπλοϊκό θα σας μαγνητίσουν και θα δημιουργήσουν το τέλειο σκηνικό για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα προσφερθούν φρούτα εποχής και ένα μπουκάλι τοπικό κρασί για να μην λείπει τίποτα  από το όνειρο!

Κρουαζιέρα Γαστρονομίας

Τετράωρη κρουαζιέρα γαστρονομίας με αναχώρηση από τη μαρίνα Θεσσαλονίκης και άφιξη σε αυτή. Ελάτε μαζί μας για μια ιδιωτική, αξέχαστη που σου κόβει την ανάσα εμπειρία, στον κόλπο της Θεσσαλονίκης. Απολαύστε μια τετράωρη κρουαζιέρα με το άνετο, ασφαλές και πολυτελές σκάφος μας HUNTER 460 – BLUE FOAM. Αφεθείτε στα χέρια του τοπικού και έμπειρου  πληρώματός μας για να σας ξεναγήσουν από την θάλασσα γαστρονομικά στις γεύσεις και στα αρώματα των τοπικών μεζέδων της πόλης, μακριά από την φασαρία της πόλης. Θα γευτούμε τοπικούς, σπιτικούς, βιολογικούς, αισθησιακούς μεζέδες με συνοδεία κρασιού ή τσίπουρου. Ποτό που παρασκευάζεται 100% με τη μέθοδο της διπλής απόσταξης του σταφυλιού. Είναι μια παράδοση της πόλης μας που την ακολουθούμε με την οικογένεια ή με τους φίλους μας σε ιδιαίτερες μας στιγμές. Η φυσική ομορφιά του κόλπου της Θεσσαλονίκης, ο ήλιος, η θάλασσα, ο αέρας η διαδρομή με το ιστιοπλοϊκό με την συνοδεία των εδεσμάτων και των ποτών  θα σας δημιουργήσουν ένα πρωτόγνωρο αίσθημα ελευθερίας, χαλάρωσης και ευεξίας !

Παρατηρήσεις:

 • ο σκάφος διατίθεται για ενοικίαση από 1-6 άτομα για περισσότερες από μια ημέρα κρουαζιέρες.
 • Στις περισσότερες από μια ημέρα κρουαζιέρες το κόστος ναύλωσης περιλαμβάνει μόνο το σκάφος και τον skipper. Τα καύσιμα, ο ανεφοδιασμός με νερό και τα λιμενικά τέλη τα αναλαμβάνει εξολοκλήρου ο ναυλωτής.
 • Υπάρχει χρέωση 100€ για την καθαριότητα του σκάφους ανεξαρτήτως περιόδου.
 • Δεν ζητείται προκαταβολή για την ασφάλεια του σκάφους αλλά οποιαδήποτε ζημιά προκύψει με υπαιτιότητα του ναυλωτή, είναι απαιτητή για την αποκατάσταση της.

Παρατηρήσεις:

 • Για ημερήσιες κρουαζιέρες το σκάφος διατίθεται για ενοικίαση από 1  ως 8 άτομα.
 • Το κόστος ναύλωσης περιλαμβάνει πλήρες γεύμα και καύσιμα
 • Δεν ζητείται προκαταβολή για την ασφάλεια του σκάφους αλλά οποιαδήποτε ζημιά προκύψει με υπαιτιότητα του ναυλωτή, είναι απαιτητή για την αποκατάσταση της.
 • Υπάρχει η δυνατότητα για έξτρα παροχές με επιπλέον χρέωση.
 • Όλες οι επισυναπτόμενες κρουαζιέρες μπορούν να τροποποιηθούν λόγω των καιρικών συνθηκών.
 • Οι επιβάτες παρακαλούνται να φορούν μαλακά παπούτσια

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα και κάντε κράτηση

ΕΛΕΓΧΟΣ
makis1966Κρουαζιερες