Θέλεις να ζήσεις ένα αξέχαστο ταξίδι;

Ελάτε μαζί μας για μια ιδιωτική, αξέχαστη που σου κόβει την ανάσα εμπειρία !!

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ( ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ –ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ) ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

Ελάτε μαζί μας για μια ιδιωτική, αξέχαστη που σου κόβει την ανάσα εμπειρία, στις παραλίεςτης Θεσσαλονίκης. Απολαύστε μια ολοήμερη κρουαζιέρα στην πεντακάθαρη θάλασσα του Θερμαϊκού κόλπου! Με το άνετο, ασφαλές και πολυτελές σκάφος μας Hunter 460 – BLUE FOAM – θα αρμενίσουμε στο απέραντο γαλάζιο!

Θα δούμε μαγευτικές και ηλιόλουστες παραλίες, θα εξερευνήσουμε και θα κολυμπήσουμε στα καθαρά και καταγάλανα νερά και θα δούμε μέρη με μαγευτική θέα όπου θα κολυμπήσετε, θα κάνετε ηλιοθεραπεία και θα ανακαλύψετε τις ομορφιές του βυθού. Θα ζήσουμε το όνειρο! Κύριος προορισμός μας αποτελεί η παραλία Ναυάγιο, στην περιοχή Επανομή απέναντι από το όρος Όλυμπος, την κατοικία των Θεών των αρχαίων Ελλήνων!

Θα μαγευτείτε από το θέαμα ενός ακρωτηρίου με τη μορφή μιας αμμώδους γλώσσας που μπαίνει στη θάλασσα. Μια μακριά κυριολεκτικά αμμώδης ακτή με κοχύλια, γαλαζοπράσινα νερά που ανταγωνίζονται στην ομορφιά με το διαφορετικό σκηνικό ενός ναυαγίου. Το μεσημέρι πριν η πείνα μας κυριεύσει, θα γευτείτε ένα υπέροχο μεσημεριανό, το οποίο θα ετοιμάσει ο Καπετάνιος με άρωμα της Βόρειας Ελλάδας, συνοδευόμενο από τοπικό κρασί, ακούγοντας ελληνική μουσική!

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ( ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γνωρίζουμε τη Θεσσαλονίκη από τη Θάλασσα

Ελάτε μαζί μας για μια ιδιωτική, αξέχαστη που σου κόβει την ανάσα εμπειρία, στον κόλπο της Θεσσαλονίκης. Απολαύστε μια τετράωρη κρουαζιέρα με το άνετο, ασφαλές και πολυτελές σκάφος μας HUNTER 460 – BLUE FOAM. Αφεθείτε στα χέρια του τοπικού και έμπειρου  πληρώματός μας για να σας ξεναγήσουν και να σας δείξουν τα αξιοθέατα και μνημεία της πόλης από την θάλασσα, μακριά από την φασαρία της πόλης.

Θα περιηγηθούμε ξεκινώντας από την Μαρίνα Θεσσαλονίκης και  θα δούμε το Μέγαρο Μουσικής, τον Πύργο του Ο.Τ.Ε. , τον Λευκό Πύργο, την πλατεία Αριστοτέλους, το Επταπύργιο, το παλιό λιμάνι, και πολλά άλλα σημαντικά αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, την πόλη μας!

Οι φυσικές εικόνες, οι ρυθμοί της φύσης και η διαδρομή με το ιστιοπλοϊκό θα σας μαγνητίσουν και θα σας δημιουργήσουν ένα πρωτόγνωρο αίσθημα ελευθερίας, χαλάρωσης και γαλήνης.

Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα προσφερθούν φρούτα εποχής και ένα μπουκάλι τοπικό κρασί για να μην λείπει τίποτα από το όνειρο.

Κρουαζιέρα Ηλιοβασίλεμα

Τετράωρη κρουαζιέρα για ηλιοβασίλεμα με αναχώρηση από τη μαρίνα Θεσσαλονίκης και άφιξη σε αυτή.

Κρουαζιέρα Γαστρονομίας

Τετράωρη κρουαζιέρα γαστρονομίας με αναχώρηση από τη μαρίνα Θεσσαλονίκης και άφιξη σε αυτή.

Μην περιμένεις την κατάλληλη στιγμή…
Δημιούργησέ την και απόδρασε!

  • In the end, we only regret the chances we didn't take

  • Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines! Sail away from the safe hanboun! Catch the wind in your sails! Explore! Dream! Discover!

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα και κάντε κράτηση

ΕΛΕΓΧΟΣ
makis1966Home