Σκάφος

Περιγραφή

Μπαίνοντας και κατεβαίνοντας κάτω, η θέα του εσωτερικού είναι ευρύς, διαχυτική, επεκτατική, ανοικτή, και πολύ καλά φωτισμένη με φυσικό φως. Φεγγίτες, καταπακτές του καταστρώματος, και το άνοιγμα θυρών στο ύψος των ματιών δημιουργούν ένα φωτεινό και ευάερο σαλόνι. Στην πραγματικότητα, “Ουάου!!!” είναι η τυπική ανταπόκριση βλέποντας τη διαρρύθμιση και τους πολλούς χώρους διαμονής. Το εσωτερικό του σκάφους μετρά 6’6 ελευθέρου ύψους. Το στεγανό ξύλινο δάπεδο, από ξύλο τικ και ελαιόπρινο αποκλειστικά, υπάρχει σε όλους τους κομψούς θαλάμους. Το εσωτερικό είναι ξύλο τικ. H κύρια καμπίνα είναι κεντραρισμένη στην πλώρη με μια ενσωματωμένη βιβλιοθήκη επάνω στο κεφαλάρι. Το πολυτελές και αφράτο βασιλικό στρώμα έχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο από κάτω. Η αποθήκευση είναι άφθονη στην κύρια καμπίνα έχοντας κρεμαστά ντουλάπια με επένδυση από κέδρο. Το ξεχωριστό, ιδιωτικό ντους, στην κύρια καμπίνα, με κάθισμα που διπλώνει, είναι πλήρως με fiberglass υπενδεδυμένο για εύκολη συντήρηση. Επιπλέον, ξεχωριστή τουαλέτα, νιπτήρας, και επιπλέον αποθηκευτικός χώρος περιλαμβάνονται στον ιδιωτικό χώρο της κύριας καμπίνας. Δύο πόρτες επενδυόμενες με ξύλο τικ αποτελούν την είσοδο σε αυτή.
Υπάρχει μια σε σχήμα U κύρια τραπεζαρία στο κεντρικό σαλόνι που έχει την ικανότητα να φιλοξενήσει οκτώ, όταν το αφαιρούμενο συρόμενο κάθισμα είναι στη θέση του. Μια τηλεόραση κοσμεί το διάφραγμα τικ για τη χρήση TV / DVD . Ένα Bose Surround Sound System ενισχύει την ψυχαγωγία με ευχάριστη μουσική και τηλεόραση. Το εσωτερικό ύφασμα είναι ανθεκτικό, άνετο, και συμπληρώνεται από υφάσματα σχεδιαστών σε ναυτικούς τόνους. Η διασκέδαση είναι αρχοντική με δύο στη δεξιά πλευρά σταθερά καθίσματα στο ανοιχτό σαλόνι και μετατρέψιμο τραπέζι κοκτέιλ που βρίσκεται μπροστά από το σταθμό πλοήγησης. Ο εκτεταμένος σταθμός πλοήγησης έχει σχεδιαστεί για να διοικείται κεντρικά με AC / DC ηλεκτρικών πινάκων, περιοχή για τα όργανα ναυσιπλοΐας, τράπεζα χαρτών, διακόπτες για τις μπαταρίες και τις γεννήτριες και οθόνες ελέγχου των δεξαμενών.
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με μάτια, φούρνο, ψυγείο, καταψύκτη και φούρνο μικροκυμάτων,. Όμορφοι και ανθεκτικοί πάγκοι εργασίας corian  και ένας ανοξείδωτος από ατσάλι νεροχύτης με διπλή λεκάνη είναι διαθέσιμοι επίσης καθώς και ένα πλήρες σετ σερβίτσιου φαγητού για 8 άτομα και πλήρες σετ καφέ. Οι καμπίνες περιλαμβάνουν στρώματα και πλήρη σετ σεντονιών.

Η αριστερή πρυμνιά καμπίνα με διπλό κρεβάτι έχει ένα πλυντήριο πιάτων. Επιπλέον και οι δύο στην πρύμνη καμπίνες διαθέτουν άφθονο χώρο αποθήκευσης και κρεμαστά ντουλάπια. Ακριβώς μπροστά από τη δεξιά πρυμνιά καμπίνα με επίσης διπλό κρεβάτι υπάρχει μια ακόμη μεγάλη από fiberglass τουαλέτα με ντους και δίπλα νιπτήρας με καθρέφτη ξεχωριστά. Ο χώρος αυτός είναι επίσης εύκολα προσβάσιμος από την πλευρά της καμπίνας και από το σαλόνι. Όλος ο εσωτερικός  χώρος κλιματίζεται.

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

LOA 46'1" 14.05 m
HULL LENGTH 44'3" 13.49 m
LWL 38'8" 11.79 m
BEAM 14'0" 4.27 m
DRAFT 5'6" 1.68 m
DISPLACEMENT 27,000 libs 12,258 kg
BALAST 9.500 libs 4.309 kg
SAIL AREA 1000 92.90
I 55'5" 16.90 m
J 16'11" 5.16 m
P 49'4" 15.05 m
E 17'9" 5.43 m
MAST HT 63'0" 19.20 m
HEADROOM 6'6" 1.98 m
WATER CAP 200 gal 757 l
HOLDING CAP 50 gal 189 l

AUX. POWER-FRESHWATER COOLED

STANDARD DIESEL 62 hp 46 kw
OPTIONAL DIESEL 76 hp 56 kw
FUEL CAPACITY 100 gal 378 l

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα και κάντε κράτηση

ΕΛΕΓΧΟΣ
makis1966Σκάφος